Ενδεκάδα: Δεν αποκλείεται η έκπληξη με ΑΕΚ - Οι σκέψεις Μπόλονι

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Η κριτική των πρασίνων

Τη «συνταγή» του αγώνα του πρώτου γύρου ή των περισσότερων παιχνιδιών του, όπου σκοράρει πρώτος, πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός και την Κυριακή αν θέλει να νικήσει την ΑΕΚ.

Μόνο η νίκη κάνει την Κυριακή στο «τριφύλλι», που είναι τυχερό γιατί παίζει με τον αντίπαλο που κυνηγάει, αφού και η ισοπαλία δεν θα φτάνει για την Ευρώπη.

Το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μαουρίσιο, που έκανε και σήμερα θεραπεία, ενώ νοκ άουτ θα είναι και ο Αϊτόρ.

Αναφορικά με τα πλάνα του Μπόλονι, ο Ρουμάνος τεχνικός ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο υπάρχουν εκτιμήσεις για το αρχικό σχήμα.

Στο τέρμα θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα οι Σένκεφελντ και Βέλεθ, δεξιά θα είναι ο Μολό, αριστερά ο Χουάνκαρ.

Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Νιάς, Αλεξανδρόπουλος και Σανκαρέ.

Στην επίθεση Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης θα μοιραστούν τις δύο πλευρές, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Μακέντα.

Δεν αποκλείεται η έκπληξη…

Δεν αποκλείεται, όμως, αν ο Ιωαννίδης είναι 100% έτοιμος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Έλληνας επιθετικός και ο Βιγιαφάνιες να πάει πιο πίσω στο κέντρο, αντί του Σανκαρέ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News