Ενδεκάδα: «All-in» για τους βαθμούς που χρειάζεται

Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Γούστο θα έχει τώρα που λείπουν Μαουρίσιο-Κουρμπέλης να ξαναδούμε μετά από εβδομάδες μαζί Καρλίτος και Μακέντα στο βασικό σχήμα.

Θεωρητικά ο πιο ασφαλής δρόμος για να παίζουν δίδυμο είναι ένας: 3-5-2 διάταξη.

Το ερώτημα είναι πώς θα χωρέσουν σ’ αυτή τη διάταξη οι εξτρέμ που διαθέτουν πλέον οι πράσινοι. Η αλήθεια είναι πως σε μακιγιαρισμένο ρόλο, πίσω και… πλαγίως των δύο σέντερ φορ μπορούν να αγωνιστούν Αϊτόρ, Χατζηγιοβάνης και Βιγιαφάνιες.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, είναι απειροελάχιστες έως μηδαμινές οι πιθανότητες να δούμε τον Παναθηναϊκό σε 3-5-2 κόντρα στην Τρίπολη. δεν το δοκιμάζει στις προπονήσεις ο Ρουμάνος, απλώς μια σκέψη καταθέτουμε και την αφήνουμε εδώ ως τροφή για τα… επόμενα παιχνίδια, που θα είναι πιο ζόρικα κι ενδεχομένως ο κόουτς θα θελήσει να σφίξει την άμυνά του με τρεις σέντερ μπακ μπροστά από τον πορτιέρο.

Ματς που δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον μην τα χάνεις, με το ευρωπαϊκό εισιτήριο να διακυβεύεται προφανώς στο β΄ γύρο θα δούμε βαθμοθηρία. Έτσι όπως τα…κατάφεραν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος από εδώ και στο εξής δεν επιτρέπονται μεγάλες βαθμολογικές απώλειες…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News