Ένας... τέτοιος Μπεργκ μπορεί!

Ένας... τέτοιος Μπεργκ μπορεί!

Αρκεί ένας παίκτης για να κάνει τη διαφορά σε ένα παιχνίδι; Αν το όνομα του είναι Μάρκους Μπεργκ, τότε η απάντηση είναι ναι!

Ο Σουηδός …έφερε την άνοιξη στην ομάδα του και η εντυπωσιακή του εμφάνιση στο ματς με τον Πανθρακικό ήταν αρκετή για να φύγει το Τριφύλλι από τη Λεωφόρο με τους τρεις βαθμούς. 

[ads2]

Οι 4.378 θεατές που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο “Απόστολος Νικολαΐδης” και όλοι όσοι παρακολούθησαν το ματς από την τηλεόραση, έγιναν μάρτυρες μιας μοναδικής παράστασης από τον Σουηδό επιθετικό του Παναθηναϊκού. Υπήρχαν στιγμές που ο Μπεργκ έμοιαζε …ασταμάτητος και τα πέντε γκολ που σημείωσε στο παιχνίδι μοιάζουν … λίγα. Ήταν να μην πάρει …μπροστά η μηχανή. Όταν ο Μπεργκ ζεστάθηκε, τότε τίποτα δεν μπορούσε να τον …φρενάρει. Το ένα γκολ διαδεχόταν το άλλο και το κοντέρ τελικά σταμάτησε στον αριθμό 5, αφού ο Στραματσόνι επέλεξε να ξεκουράσει στο τελευταίο εικοσάλεπτο το πρόσωπο του αγώνα. 

Ξεχωριστό το ρεκόρ του Μπεργκ με τα πέντε γκολ σε ένα παιχνίδι, αφού ο Σουηδός “κανονιέρης” ισοφάρισε την επίδοση των Βαζέχα και Βλάοβιτς και αναμφίβολα ήταν μια από τις βραδιές που μένουν χαραγμένες στον νου. Ο Mister Goal των Πράσινων έδωσε …νόημα σε ένα ματς που έμοιαζε …διαδικαστικού χαρακτήρα και υπενθύμισε – σε όσους το είχαν λησμονήσει- τη μεγάλη του κλάση. 

Στο παιχνίδι δεν χωρά κριτική. Η διαφορά Παναθηναϊκού και Πανθρακικού ήταν εμφανής και οι Πράσινοι έκαναν …πάρτι στο γήπεδο, χαρίζοντας μπόλικα γκολ και  θέαμα στο κοινό τους. 

Ο Μπεργκ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, όμως θα ήταν άδικο αν δεν γινόταν ιδιαίτερη αναφορά και στην εξαιρετική παρουσία του Σεμπαστιάν Λέτο. Ο Αργεντινός ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα, μοίρασε τρεις ασίστ, έχασε μπόλικες ευκαιρίες και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ. Καλό παιχνίδι έκανε και ο Βιγιαφάνιες, ενώ Γιαννακόπουλος και Χουχούμης δεν εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία που τους έδωσε ο προπονητής τους. 

Ο Στραματσόνι ήταν απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη λήξη του αγώνα. Όχι μόνο για τα έξι γκολ και την καλύτερη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο διάστημα που καθοδηγεί το Τριφύλλι. Ο Ιταλός είδε τη σωστή νοοτροπία από τους παίκτες του σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα φέρνει την ομάδα του – εκτός αν δικαιωθεί η ΑΕΚ στην έφεση της- στη δεύτερη θέση της Σούπερλιγκ και με μικρό βαθμολογικό προβάδισμα για τα πλέι οφ. 

Novasports.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News