Ένας Μπέικον λίγο... πιο μακρύς!

Ο Μπέικον παίζει μπάσκετ άλλου επιπέδου!

Στο ΣΕΦ μπορούσες να κερδίσεις. Σου δόθηκε η ευκαιρία, την έχασες, από αντίπαλο που έμεινε σχεδόν όρθιος μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα αν και δεν είχε να παρουσιάσει τίποτε πέρα από ένα υποτυπώδες προπονητικό πλάνο, παρόμοιο με αυτό που θα ακολουθήσουν όλοι ανεξαιρέτως οι αντίπαλοι των πρασίνων όσο ο Γιώργος Παπαγιάννης παίζει ρόλο μοναχικού κάουμπόι στο ζωγραφιστό.

Ο γηπεδούχος δεν διέθετε υλικό για να βάλει κάτω τον Παναθηναϊκό και να τον ζορίσει πραγματικά αλλά …καθάρισε την μπουγάδα για μια ακόμα φορά ο Μουσταφά Φαλ που φρόντιζε να τελειώνει επιθέσεις όποτε έβαζε πλάτη τον Μεγαρίτη.

Τι θα συμβεί άμα στη θέση του αιώνιου βρεθεί μία ομάδα με ποιοτικούς ψηλούς και με γκαρντ ικανά να περάσουν συστηματικά μπάλα στο «βαμμένο»; Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί ενισχύσεις στη μπροστινή του γραμμή και θα τις χρειαστεί σύντομα αν σχεδιάζει να πρωταγωνιστήσει.

Χαμόγελο υπήρξε μετά το ΣΕΦ λόγω της αγωνιστικότητας του κλαμπ μα παραήταν …μαγκωμένο.

Εννιά σερί ήττες από αυτούς δεν καταπίνονται εύκολα. Αν ο Εξάστερος έχασε το ματς στο σουτ το οφείλει κυρίως στον άξονα Λι-Ουόλτερς-Μπέικον. Επιβάλλεται να ενισχύσει την γραμμή ψηλών του με έναν αντίστοιχο …μακρύ Μπέικον.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News