Ένας... Μακέντα δεν φέρνει την άνοιξη

Ένας... Μακέντα δεν φέρνει την άνοιξη

Μόνο ο Κίκο Μακέντα σκοράρει για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες εβδομάδες, είτε τα παιχνίδια είναι επίσημα, είτε φιλικά.

Ο Ιταλός είναι ο τύπος που με δύο καλές προσπάθειες μπορεί να αλλάξει το ρυθμό και θα βάλει τον κόσμο (με τον οποίον επικοινωνεί καλά…) στην εξίσωση αλλά όχι για τόσα πολλά λεπτά, αφού του λείπουν οι φυσικές δυνάμεις.

Πέρσι ο Δώνης τον έβαλε σε κάμποσα ματς πλάγια ,με τον Περέα στο “9”, με τον Ιταλό να μην πηγαίνει άσχημα εκτός περιοχής. Ο Κίκο ήταν από τους λίγους που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων εξού κι η θέληση Αλαφούζου να του ανανεώσει το συμβόλαιο, εξέλιξη που μάλλον μπλόκαρε τον προπονητή ο οποίος κοιτά να χωρέσει αυτόν και τον Καρλίτος στο βασικό σχήμα.

Τα αποτελέσματα δεν βοηθούν, ωστόσο τον Ιταλό δεν τον έχει παρασύρει η μπόρα της απαξίωσης που αφορά το 90% των συμπαικτών του. Ο Παναθηναϊκός εκνευρίζει τους οπαδούς μιας και δεν διεκδικεί το παραμικρό από όσα του αναλογούν σε παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους.

Η διάθεση των παικτών λες ότι είναι στο ίδιο μήκος κύματος με των οπαδών που πριν γίνει η σέντρα του πρωταθλήματος είχαν βάλει στο μυαλό τους πως το καλύτερο που μπορεί να διεκδικήσει το κλαμπ είναι η 4η θέση. Φαινόμενο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, στο κάτω-κάτω πληρώνονται για να παίρνουν αποτελέσματα, αφήστε που βάσει ποιότητας κοροϊδεύουν τους ίδιους τους εαυτούς τους επιτρέποντας στον κάθε πικραμένο να παίζει με το όνομά τους. Επιμένουμε πως το έμψυχο δυναμικό έχει πολλούς καλούς παίκτες, ο Μακέντα είναι από τους κορυφαίους, αλλά μόνος του τι να σου κάνει;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News