Ένα ΟΑΚΑ να το... κλαις! (pics)

Ένα ΟΑΚΑ να το... κλαις! (pics)

Το πολικό ψύχος που επικρατεί εντός του ΟΑΚΑ, λόγω της απουσίας θέρμανσης, αγχώνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αναφορικά με ενδεχόμενο τραυματισμό στη διάρκεια των προπονήσεων. Κάκιστη κι εικόνα έξω από τα αποδυτήρια (pics).

Αν δει κανείς τις φωτογραφίες από τη σημερινή (7/1) τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα (8/1, 21:45) θα παρατηρήσει πως όλοι οι “πράσινοι” φορούν φούτερ, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχει ως αξεσουάρ ένα κασκόλ.

[ads2]

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πολικό ψύχος που επικρατεί εντός του ΟΑΚΑ, στοιχείο που δημιουργεί μεγάλο άγχος στους ανθρώπους της ομάδας. Πρόδηλο είναι πως η έλλειψη θέρμανσης του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες τραυματισμού, με τους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς να έχουν πάντα στο μυαλό τους πως πρέπει να προσέχουν σε κάθε τους κίνηση για να μην προκύψει κάποιος τραυματισμός.

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη κι έξω από τα αποδυτήρια των προπονητών υπάρχει πρόβλημα, αφού έχει σπάσει σωλήνας με αποτέλεσμα να έχει πλημμυρίσει ο χώρος. Είναι ενδεικτικές οι φωτογραφίες από την κατάσταση που επικρατεί στο ΟΑΚΑ.

VST_0658 VST_0652 VST_0647

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News