Ένα τεράστιο και αχρείαστο ρίσκο-«έγκλημα»!

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός βρίσκει μπροστά του τα πειράματα του καλοκαιριού…

Ο σύλλογος χειρίστηκε με λανθασμένο τρόπο την υπόθεση προπονητή και κατάφερε να αδικήσει την τελική επιλογή του που ήταν ο Λάζλο Μπόλονι.

Η διοίκηση είχε δείξει πως ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω, δίνοντας μεγαλύτερο μπάτζετ στον Τσάβι Ρόκα, ερχόμενη σε συμφωνίες με παίκτες γνωστούς σαν τον Βιγιαφάνιες και τον Καρλίτος.

Εκεί που έλεγες ότι θα πρόκυπτε κόουτς από υψηλό επίπεδο, τελικά είδαμε μπροστά μας Ντάνι Πογιάτος. Το κλαμπ διαπραγματευόταν για εβδομάδες με τεχνικό που δεν είχε ιδέα πως ήταν να προπονείς επαγγελματίες, τι άλλο να προσθέσουμε. Όταν δείχνεις πως διαλέγεις από το πιο υψηλό επίπεδο δημιουργείς προσδοκίες.

Με την επιλογή του νεαρού Ισπανού η διοίκηση πήρε το τεράστιο (αχρείαστο) ρίσκο, πρόθυμη να παίξει με τις πιθανότητες εναντίον της σε μια ζαριά το επίπεδο της επένδυσης που ήταν διατεθειμένη να κάνει. Υποτίθεται πως όταν δελεάζεις ένα ποδοσφαιράνθρωπο για να αφήσει τα τσικό της Ρεάλ Μαδρίτης πείθοντάς τον να κατέβει επίπεδο, του έχεις υποσχεθεί ένα πρότζεκτ που τον καλύπτει.

Τελικά ο άνθρωπος πνίγηκε μέσα στο άγχος της άγνοιάς του καταστρέφοντας την προσπάθεια πριν καλά-καλά αυτή ξεκινήσει, καίγοντας και ένα σωρό παίκτες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμοι. Εκτός αν πιστεύετε ότι ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έχουν καλύτερους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News