Ένα μόνο σου ζητώ... - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Ένα μόνο σου ζητώ... - Τι ώρα είναι το ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ώρα: Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της regular season της Ευρωλίγκα στο άδειο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ (Novasports 2, Newspao.gr, 21:00).

Το «Τριφύλλι» ψάχνει τη δεύτερη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος προέρχεται από ήττα κόντρα στην Ζάλγκιρις.

Ο Γιώργος Βόβορας περιμένει με αγωνία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Σαντ Ρος και Άαρον Ουάιτ για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους (εκτός ο Ζαν-Σαρλ). Δεν συγκεντρώνει πολλές ελπίδες ο Αάρον Τζάκσον, ενώ εκτός με θλάση θα παραμείνει ο Μποχωρίδης.

Το παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του , πέρυσι ενδεικτικά, ένας Ολυμπιακός με μειωμένο μπάτζετ, παραλίγο να νικήσει τον Παναθηναϊκό, όμως, ο Παπαγιάννης είχε διαφορετικά σχέδια. Το τελικό «99-93» ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με νικητές τους πράσινους.

Η Ευρωλίγκα γνωστοποίησε τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης (9/10, 21:00).

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Ντάνιελ Ιερεθουέλο, ο Γάλλος Ζοσέφ Μπισάνγκ και ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους θα είναι οι τρεις ρέφερι της αναμέτρησης.

Τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του εξέφρασε ο Κίφερ Σάικς, χαρακτηρίζοντας καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τον Παναθηναϊκό κι έδειξε ενθουσιασμένος με το γεγονός ότι θα μπορέσει να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Γεια σας φίλοι του Παναθηναϊκού. Είμαι ενθουσιασμένος που έγινα μέλος της ομάδας, ώστε να τη βοηθήσω κι ειδικά αυτήν τη στιγμή που το χρειάζεται. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό, την καλύτερη ομάδα (σ.σ. πιθανόν να εννοεί τη μεγαλύτερη) στην Ευρώπη. Είμαι ενθουσιασμένος για το ντέρμπι της Παρασκευής. Σας αγαπώ, για την ενέργεια που βγάζετε και τη στήριξή σας προς την ομάδα. Πάμε πράσινοι», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News