Ενα χρόνο μετά στην ίδια περίπου θέση…

Ενα χρόνο μετά στην ίδια περίπου θέση...

Σε αναζήτηση ψηλού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να καλύψει την «τρύπα» στη θέση «5», αλλά οι δυσκολίες που θα συναντήσει είναι πολλές.

31 Ιανουαρίου πέρυσι ο Παναθηναϊκός υπέγραψε τον Γκάνι Λαουάλ, 31 Ιανουαρίου φέτος ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο ίδιο (περίπου) σημείο, αναζητώντας έναν καλύτερο Λαουάλ για να λύσει επιτέλους ένα τεράστιο πρόβλημα που παραμένει άλυτο από την ημέρα που αποχώρησε ο Στεφάν Λάσμε.

Μετά την απόκτηση του Χέινς οι «πράσινοι» ξεκινούν δυναμικά την αναζήτηση του περιβόητου «αθλητικού σέντερ», αλλά η διαδικασία μόνο εύκολη δεν είναι.

Ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός έχει πλέον τη διάθεση να «σπάσει» συμβόλαιο, όπως έκανε στην περίπτωση του Χέινς, οι λύσεις στην αγορά είναι περιορισμένες και η εξεύρεση της καταλληλότερης λύσης θα χρειαστεί χρόνο και πολύ ψάξιμο. Από τη μία δεν υπάρχουν πολλοί ποιοτικοί παίκτες στην Ευρώπη με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, από την άλλη οι καλές περιπτώσεις είναι «κλεισμένες» και δύσκολα θα βρεθεί φόρμουλα για «σπάσει» συμβόλαιο.

Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη, ακόμη και η περίπτωση του Αϊβερσον που ακούστηκε είναι εξαιρετικά δύσκολη, πέραν του ότι δεν ταιριάζει 100% στα χαρακτηριστικά που θέλει ο Παναθηναϊκός. Ο Αμερικανός είναι από τους καλύτερους παίκτες της Καρσίγιακα, η τουρκική ομάδα δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει, ενώ υπάρχει στον αέρα και μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Κίνας που… χρυσοπληρώνει για οτιδήποτε καλό υπάρχει στην Ευρώπη.

Οπως και να ‘χει, ανεξάρτητα με τις δυσκολίες, ο Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένος να ενισχυθεί κι όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Χέινς δεν θα διστάσει να καταβάλει buy-out, εφόσον χρειαστεί.

gazzetta.gr

Eλέγξτε επίσης

Μεσίνα: «Ενθουσιάστηκα με τον Πιτίνο στον Παναθηναϊκό»!

Τρομερά λόγια Μεσίνα για Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο

Έτορε Μεσίνα αποθέωσε τον Παύλο Γιαννακόπουλο μέσω της εφημερίδας «Η Πράσινη», μιλώντας για τη συμμετοχή …