Εμμανουηλίδης: Πώς το όχι του Αλαφούζου έγινε ναι!

Ντρεοσί: Κάτι «δείχνουν» οι πρώτες του κινήσεις στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας το δανεισμό του Δημήτρη Εμμανουηλίδη στη Φορτούνα Σιτάρντ.

Πίσω από τη συγκεκριμένη εξέλιξη υπάρχει πλούσιο παρασκήνιο, όπως αποκαλύπτει ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Τάσος Νικολογιάννης. Γράφει μεταξύ άλλων στο onsports.gr:

Πριν από λίγο καιρό να φθάσει η αρχική πρόταση από την Φορτούνα Σιτάρντ και ο Γιάννης Αλαφούζος, που επέμενε το καλοκαίρι να γυρίσει ο παίκτης πίσω είπε όχι στην πρώτη πρόταση.

Στη συνέχεια ο Εμμανουηλίδης έπαιξε σε δύο παιχνίδια βασικός σκόραρε, αλλά στα τελευταία ματς δεν αγωνίστηκε πολύ , παρά μόνο είχε ολιγόλεπτη συμμετοχή ως αλλαγή στο τελευταίο ματς. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός, ότι ήρθε ένας εξτρέμ ο Ενμπαγκοτό και προσπαθεί ο Παναθηναϊκός να πάρει και τον Μεντόζα οδήγησε τον παίκτη στην απόφαση να φύγει τώρα από την ομάδα. Εβλεπε, ότι δεν είχε καμία προοπτική αν έμενε στην ομάδα και ότι δεν θα έπαιζε.

Η Φορτούνα Σιτάρντ επανήλθε με νέα πρόταση και ο παίκτης με τον εκπρόσωπό του ζήτησαν από χθες από τον Παναθηναϊκό να τον αφήσουν να φύγει να πάει να παίξει στην Ολλανδία, που τον θέλουν τόσο πολύ. Ο Παναθηναϊκός ήταν και χθες βράδυ αρνητικός και πρώτος από όλους ο Γιάννης Αλαφούζος, που τον πιστεύει. Τελικά σήμερα το πρωί υπήρξε προσωπική επικοινωνία της πλευράς του παίκτη με τον Αλαφούζο, όπου του ζητήθηκε να συναινέσει , για να γίνει η μετακίνηση. Ο Αλαφούζος ήταν και πάλι αρνητικός, αλλά μετά από την έντονη επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει έκανε πίσω και άναψε το πράσινο φως.

Οπότε ήταν μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό να πει το ναι και μέχρι το βράδυ να προχωρήσει η μετακίνηση του παίκτη. Αν δεν έλεγε το ναι και από την στιγμή, που ο νεαρός παίκτης δεν θα έπαιζε θα έφευγε ο Εμμανουηλίδης ως ελεύθερος σε ένα χρόνο με ότι αυτό συνεπάγεται. Οσον αφορά τον ιδιοκτήτη της Φορτούνα Σιτάρντ Ατζούν, που έχει συνεργασία με τον Αλαφούζο στον ΣΚΑΙ, οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι δεν υπήρξε καμία επικοινωνία μεταξύ τους παρά την επιθυμία της πλευράς του παίκτη, ώστε να διευκολυνθεί η μετακίνηση του παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News