Εμμανουηλίδης: Η αντίδρασή του μετά τη νίκη στο ντέρμπι

Τέλος ο Εμμανουηλίδης

Το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή για τη σεζόν 2019-20 κέρδισε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης.

Τι δήλωσε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην Ολλανδία και την αντίδρασή του μετά τη νίκη στο ντέρμπι.

“Οι πρώτες εντυπώσεις είναι… κρύες. Έχω μπει στον ρυθμό της χώρας. Έχω αρχίσει και συνηθίζω, ενώ έχω και αρκετούς Έλληνες που με βοηθούν στην προσαρμογή. Έχω λίγο χρόνο να προσαρμοστώ για να αποδώσω καλά. Μπορώ να πω ήδη από την πρώτη προπόνηση με φώναζαν… new Γιακουμάκης. Θέλω να κάνω ανάλογη σεζόν με τον Γιακουμάκη, όσο προλαβαίνω.

Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι επιθετικό. Σίγουρα οι άμυνες είναι πολύ πιο ανοιχτές, κάτι που αγαπούμε εμείς. Έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου. Θέλω με τα γκολ μου να βοηθήσω την ομάδα.

Μου αρέσει το ποδόσφαιρο εδώ και θα με βοηθήσει η ολλανδική σχολή. Θα ήταν καλή επιλογή να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου. Από το λίγο που έχω μιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, μου είπε πως μπορώ να αγωνιστώ σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Με το που τελείωσε ο χθεσινός αγώνας έστειλα μήνυμα και τους έδωσα συγχαρητήρια. Η ομάδα είναι πολύ φορμαρισμένη και αυτό φαίνεται. Μου λείπουν όλοι. Με Μπουζούκη, Αθανασακόπουλο και Ιωαννίδη είχα πιο στενή επαφή. Μιλάω καθημερινά μαζί τους.

Όπως έχω πει και μετά το ματς με την ΑΕΛ, μου είχε προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση γιατί είχα δεχτεί πολλά μηνύματα και από ανθρώπους του ποδοσφαίρου και από εκείνους που δεν έχουν επαφή με το ποδόσφαιρο. Είναι κάτι πολύ όμορφο.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους δικούς μου ανθρώπους γιατί χωρίς αυτούς δεν θα κρατούσε αυτό το βραβείο. Με ωθεί να συνεχίσω να δουλεύω και να έχω ακόμη περισσότερες διακρίσεις. Να ευχαριστήσω και τον άνθρωπο που βρίσκεται εκεί ψηλά και μου δίνει δύναμη”, δήλωσε στη NOVA ο Εμμανουηλίδης από την Ολλανδία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News