Εμεινε (κι αυτός) ανεκμετάλλευτος και τώρα αποχωρεί...

Ο Αϊτόρ φέρνει... «μπόνους» μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Ο Αϊτόρ θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα κι αναρωτιόμαστε αν η διοίκηση θα μπορέσει να προσελκύσει αντικαταστάτη με το καλό βιογραφικό του Ισπανού που καταφέραμε κι αυτόν να…αχρηστέψουμε σε ένα σύνολο που ανάθεμα κι αν ήξερε τι έπαιζε όλη την περασμένη σεζόν.

Οι φίλαθλοι πέρσι είχαν κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένοι με τον ερχομό ενός παιδιού που βάσει ιστορικού μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που το επίπεδο του είναι πάνω από του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν χρόνος για να βρεθεί σε καλό ατομικό επίπεδο και φυσικά ένα πλάνο για να φανεί χρήσιμος.

Ο Τσάβι Ρόκα έκανε ένα δώρο στον Ντάνι Πογιάτος, του έφερε ποδοσφαιριστή που μπορούσε να κάνει πιο εύκολο το έργο του, που με ευκολία μπορούσε να προσφέρει σε όλους τους τομείς στις επιθετικές θέσεις.

Δημιουργία, μεταφορά μπάλας, συνεργασία, ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, πλάτος, ταχύτητα, ποιότητα, εκτέλεση. Ο τύπος είχε τα πάντα. Δυστυχώς δεν είδαμε το παραμικρό από την αξία του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News