«Ελπίζω μία μέρα στο μέλλον να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό - Είχαμε ένα σύστημα απέναντί μας»

«Ελπίζω μία μέρα στο μέλλον να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό - Είχαμε ένα σύστημα απέναντί μας»

Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο οποίος ανακοίνωσε πρόσφατα πως κρέμασε τα παπούτσια του, τόνισε πως θα ήθελε μια μέρα να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και να προσφέρει από νέο ρόλο.

Σημεία από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Λέτο στην ιστοσελίδα gazzeta.gr:

  • «Τώρα που ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική μου καριέρα μπορώ να σου πω ότι σαν τον Παναθηναϊκό δεν ήταν πουθενά! Αυτή η ομάδα έχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην καρδιά μου. Η καρδιά μου θα είναι πάντα πράσινη. Έπαιξα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου, ήμουν χαρούμενος. Δεν συγκρίνεται με καμία άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ήταν το σπίτι μου και όσα ένιωσα εκεί δεν τα ένιωσα σε κανέναν άλλο σύλλογο».
  • «Η πρώτη μου χρονιά ήταν φανταστική! Πήραμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, ήμουν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Η ομάδα είχε να φτάσει σε κάποιο τρόπαιο από το 2004 και καταλάβαμε πόσο σημαντικό ήταν για όλους στον σύλλογο. Τι ομαδάρα είχαμε τότε, όμως, ε; Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σισέ, τρομερή ομάδα».
  • «Ένιωθα πως ένα σύστημα ήταν απέναντί μας αλλά δεν ήμουν εγώ ο υπεύθυνος να σκέφτομαι για αυτό. Δυστυχώς δεν μπορούσαμε να το αλλάξουμε».
  • «Όλοι ξέρουν την αδυναμία μου. Όταν ήμουν εκεί δεν κρύφτηκα καμία στιγμή. Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Δείχνω όσα νιώθω. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αγάπη μου που έδωσε και ξέρουν πολύ καλά το πόσο τους αγαπώ και εγώ. Ελπίζω μία μέρα στο μέλλον να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό και να προσφέρω από τον νέο μου ρόλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News