Ελπίζει για τον Διαμαντίδη ο συνεργάτης του Τζόρτζεβιτς

Ελπίζει για τον Διαμαντίδη ο συνεργάτης του Τζόρτζεβιτς

Ο συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στο blog του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη και δεν έκρυψε την ελπίδα του ότι ο αρχηγός του τριφυλλιού δεν θα σταματήσει την καριέρα του το καλοκαίρι.

Ο Γκόραν Μπιέντοφ χαρακτήρισε απίστευτο αυτό που έζησαν όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ τη βραδιά της βράβευσης του Δημήτρη Διαμαντίδη και ανέλυσε τον αγώνα που ακολουθεί με την Αναντολού Εφές (07/04, 20:30).

[ads2]

Αναλυτικά, όσα έγραψε ο Γκόραν Μπιέντοφ στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Καλησπέρα σε όλους

Είναι η τρίτη φορά που ξεκινάμε την επικοινωνία μας μέσω του blog όντας «αναγκασμένοι» να μιλήσουμε για τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Αυτό που ζήσαμε, όμως στο ματς την περασμένη Παρασκευή στον αγώνα με την Τσεντεβίτα ήταν απίστευτο. Ήταν πολύ έντονα συναισθηματικές οι στιγμές που βιώσαμε τόσο εμείς, όσο ο κόσμος, όσο και συνολικά όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ. Η Ευρωλίγκα τον τίμησε και τον έκανε και επίσημα έναν θρύλο της διοργάνωσης.


Αν και δεν αντιμετωπίζαμε τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την ΤΣΣΚΑ ή τη Μακάμπι αλλά την Τσεντεβίτα, το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο από 20.000 φιλάθλους, που αποθέωσαν τον Δημήτρη. Το άξιζε και το αξίζει 100% από κάθε πλευρά. Ήμασταν όλοι συναισθηματικά φορτισμένοι. Αυτές οι στιγμές δεν είναι εύκολες. Συνεχίζουμε να διατηρούμε μια μικρή ελπίδα ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται. Όχι μόνο εμείς και όσοι αγαπούν το Παναθηναϊκό, αλλά ολόκληρος ο κόσμος του μπάσκετ. Έχει πάρει την απόφασή του αλλά μέχρι να σταματήσει οριστικά θα συνεχίσουμε να ελπίζουμε.

Είναι πάρα πολύ σημαντική για το μπάσκετ η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη. Ακόμη και οι άνθρωποι της Τσεντεβίτα, αρκετούς εκ των οποίων γνωρίζω πολύ καλά έχοντας παίξει και μπάσκετ μαζί τους, ξαφνιάστηκαν από το γεγονός. Με τον προπονητή της Τσεντεβίτα, τον Μρσιτς ήμασταν συμπαίκτες και μέναμε στο ίδιο δωμάτιο. Και αυτός ήταν συγκλονισμένος. Όλοι τους ζούσαν έντονα αυτές τις στιγμές, ανατρίχιασαν… Τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και συγκλονίστηκαν από τη βράβευση της Ευρωλίγκας και την επιβράβευση του κόσμου σε έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη.

Πέραν του συναισθηματικού, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης ήταν εκείνος που στο τέταρτο δεκάλεπτο έφτιαξε την κατάσταση. Όταν δείχναμε να αντιμετωπίζουμε πρόβλημα μπήκε στο παρκέ και μας οδήγησε στη νίκη.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με την Εφές. Πριν το ματς με την Τσεντεβίτα γνωρίζαμε πως η νίκη θα μας εξασφάλιζε την πρόκριση. Τώρα γνωρίζουμε πως αν κερδίσουμε την Εφές και η Λοκομοτίβ Κούμπαν ηττηθεί θα τερματίσουμε δεύτεροι στον όμιλο. Δεν είναι θέμα αντιπάλου, αλλά περισσότερο θέμα προγραμματισμού. Αν βγούμε τρίτοι και έχουμε μειονέκτημα θα πρέπει να επιστρέψουμε την Παρασκευή από την Τουρκία, το Σάββατο να παίξουμε με την Κηφισιά και την Κυριακή ή τη Δευτέρα να φύγουμε ξανά. Όπως καταλαβαίνετε τα δεδομένα θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με την προετοιμασία μας. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα
Γκόραν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News