Ελληνική ομάδα για Σένκεφελντ - Το «τελειώνει» ο Παναθηναϊκός

Ελληνική ομάδα για Σένκεφελντ - Το «τελειώνει» ο Παναθηναϊκός

Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι Ιούνιο 2021 κι αποτελεί την τελευταία εκκρεμότητα από τους παίκτες του βασικού κορμού δεν έχει παγώσει εντελώς αλλά σίγουρα δεν είναι στο σημείο που είχε φτάσει πριν από λίγες εβδομάδες όταν ο Ολλανδός είχε φτάσει ένα βήμα προν από την τελική συμφωνία.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται όμως η εμπλοκή που παρουσιάστηκε από τις επιπλέον απαιτήσεις που έθεσε στο τραπέζι των συζητήσεων ο ατζέντης του παίκτη έχει φέρει λίγο πιο πίσω τις εξελίξεις.

Ο Ολλανδός ατζέντης ζητάει να μπει ένα πολύ μεγάλο ποσό που θα φτάνει τις αποδοχές του πελάτη του σε όρια συμβολαίων Μακέντα και Κουρμπέλη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, οι τελικές εξελίξεις οριοθετούνται έως το τέλος του μήνα αφού οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να τελειώσουν θετικά την υπόθεση και να μη σέρνεται άλλο η διαπραγμάτευση με δεδομένο ότι σε 3,5 μήνες ο Σένκεφελντ μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του και θα είναι σε θέση να συζητήσει και με άλλες ομάδες.

Εκτός των άλλων οι κεραίες των πράσινων να έχουν αντιληφθεί ένα πρώτο χλιαρό ενδιαφέρον κι από άλλες ελληνικές ομάδες για έναν από τους τρεις κορυφαίους στόπερ του περσινού πρωταθλήματος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News