Ελλάδα στη Λεωφόρο, Ευρώπη στο ΟΑΚΑ

Ελλάδα στη Λεωφόρο, Ευρώπη στο ΟΑΚΑ

Όπως όλα δείχνουν, από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναθηναϊκός αναμένεται να επιστρέψει στη φυσική του έδρα, τη Λεωφόρο.

Το απόμακρο ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα και πλέον έχει ωριμάσει η σκέψη στον Παναθηναϊκό η ομάδα τη νέα περίοδο να επιστρέψει στην φυσική της έδρα την Λεωφόρο.

Ωστόσο, για να επιστρέψει στην ιστορική έδρα το τριφύλλι, χρειάζονται κάποια έργα. Στο μυαλό των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι για αρχή να γίνουν έργα που σχετίζονται με έργα απαραίτητα για να αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός εκεί, ενώ από τη δεύτερη σεζόν να γίνουν περισσότερες εργασίες, ώστε να ανακαινισθεί περισσότερο.

Στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να κρατήσει ως βασική του έδρα τη Λεωφόρο, μέχρι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να προχωρήσουν τα πλάνα για νέο γήπεδο (Βοτανικό ή άλλο πρότζεκτ). Παράλληλα, σε περίπτωση που το τριφύλλι επιστρέψει στην Ευρώπη, τότε θα χρησιμοποιεί το ΟΑΚΑ, ενώ για τα εν Ελλάδι ματς, θα χρησιμοποιεί τη Λεωφόρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News