Ελλάδα - Ισπανία: Πάλι... προτιμάει Σιώπη - Μπουχαλάκη, όχι Αλεξανδρόπουλο ο Φαντ Σχιπ!

Ελλάδα - Ισπανία: Πάλι... προτιμάει Σιώπη - Μπουχαλάκη, όχι Αλεξανδρόπουλο ο Φαντ Σχιπ!

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα της Εθνικής Ελλάδος απέναντι στην Ισπανία το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που διαρρέουν από το γαλανόλευκο στρατόπεδο, στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Σιώπης με τον κορυφαίο «άσο» του Παναθηναϊκού να κάθεται στον πάγκο.

Η συγκεκριμένη συνταγή έχει «βγει» ως ένα βαθμό στον Ολλανδό τεχνικό, όμως, θα μπορούσε να δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό σε ένα ματς υψηλού ανταγωνισμού, όπως με την Ισπανία, που δεδομένα θα χρειαστούν τρεξίματα.

Ο Αλεξανδρόπουλος θα έπρεπε να πάρει την ευκαιρία του και να αποκομίσει εμπειρίες κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ειδικά από τη στιγμή που οι ελπίδες… πρόκρισης της Εθνικής είναι ελάχιστες.

«Παρ’ όλα αυτά, προσανατολίζεται σε διατήρηση της διάταξης 3-4-1-2. Σύμφωνα με το foxbet.gr, ο Βλαχοδήμος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τσιμίκα – Τζαβέλλα – Μήτογλου (ή Γούτα) να αποτελούν την τριάδα στην άμυνα. Η τετράδα του κέντρου θα αποτελείται από τους Γιαννούλη, Ανδρούτσο (στα δύο άκρα), Σιώπη και Μπουχαλάκη. Ο Μάνταλος θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τους προωθημένους Μασούρα και Παυλίδη.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News