Ελεύθερος ο Γιαννίκης, που «συνδέθηκε» με Παναθηναϊκό

Ελεύθερος ο Γιαννίκης, που «συνδέθηκε» με Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί ο Αργύρης Γιαννίκης, έπειτα από ανακοίνωση της επαρχιακής ΠΑΕ.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε την έκπληξη φέτος, στο νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα και απασχόλησε το τελευταίο διάστημα τον Παναθηναϊκό.

Από την Τετάρτη, ο Γιαννίκης είναι ελεύθερος και έτοιμος για το… μεγάλο βήμα!

Στην πράσινη ΠΑΕ τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση, αλλά δεν υπήρξε κάτι περισσότερο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Ζήσαμε τα τελευταία χρόνια πράγματα πρωτοφανή, αντιμετωπίσαμε μαζί, Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές και εργαζόμενοι της ΠΑΕ, προβλήματα και δυσκολίες που κάποιες στιγμές έδειχναν ανυπέρβλητα.

Μπορέσαμε όμως με συλλογική δουλειά να αναδειχτούμε πρωταθλητές της SL2 και να πραγματοποιήσουμε μια πολύ όμορφη πορεία την SL1 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς την παρουσία του προπονητή μας, Αργύρη Γιαννίκη, τον οποίο ευχαριστούμε βαθιά αλλά και με τον οποίο σήμερα πρέπει δυστυχώς να αποχαιρετιστούμε καθώς δε θα είναι και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας μας, ελπίζοντας όλων μας οι δρόμοι να συναντηθούν και πάλι.

Coach Γιαννίκη, σε ευχαριστούμε!!

Για πάντα Γιαννενάρα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News