Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Καρβέλα: «Τα΄χασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί» (vid)

Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Καρβέλα: «Τα΄χασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί» (vid)

Ο Νίκος Καρβέλας θα γίνει πατέρας ξανά στα 70 του χρόνια, αφού η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Κυριακής με το ζευγάρι να αποφεύγει την οποιαδήποτε δήλωση. Η Ελένη Μενεγάκη ξεκινώντας τη νέα εβδομάδα στο πλατό της εκπομπής της, σχολίασε όλες τις εξελίξεις και τα νέα της showbiz που προηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο δηλώνοντας ξαφνιασμένη με την είδηση της εγκυμοσύνης.

«Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις εβδομάδες που είδαμε την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση μαζί να μιλούν τηλεοπτικά για πάρα πολλά θέματα. Μέσα σε αυτά και για τον “πρώην” τους, Νίκο Καρβέλα. Σκάει το δημοσίευμα τώρα ότι ο Καρβέλας περιμένει το τρίτο του παιδί. Με το καλό να πω! Πραγματικά δεν το ήξερα, εγώ τουλάχιστον ξαφνιάστηκα -ευχάριστα πάντα- αλλά τα’ χασα, δεν ήξερα αν κανείς σας το γνώριζε», είπε η Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμονούσα σύντροφο του Νίκου Καρβέλα.

tlife.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News