"Ελεύθερος" ο Εμπάκουε

"Ελεύθερος" ο Εμπάκουε

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε τη δυνατότητα να ανανεώσει για έναν ακόμα χρόνο το συμβόλαιο του Τρέβορ Εμπάκουε, όμως η «ομάδα του λαού», δεν ενεργοποίησε την option, αφήνοντάς τον ελεύθερο.

Ο 27χρονος σέντερ, που άφησε πέρυσι το καλοκαίρι τη γερμανική Μπάμπεργκ για να πάει στη Μακάμπι, ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, μετά και την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, και πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει οπουδήποτε επιθυμεί την καριέρα του.

[ads2]

Στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι ο αθλητικός ψηλός υπήρχε οψιόν επέκτασης ως το καλοκαίρι του 2017, την οποία οι Ισραηλινοί προτίμησαν να μην ανανεώσουν. Έχουν ήδη μάλιστα πάρει έναν σέντερ, τον Μάικ Τσίρμπες.

Η περίπτωση του Εμπάκουε είχε απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα και τον Παναθηναϊκό, μένει να δούμε αν το ενδιαφέρον θα προχωρήσει.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News