Έλαμψε ξανά ο Σαμοντούροφ - Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Τι θα κάνει φέτος ο Ράντονιτς με τα νιάτα;

Αν και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν κυριαρχικός στο παρκέ, η U18 ομάδα του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να επιβληθεί της U18 Next Generation Team Munich και γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του τουρνουά με σκορ 91-76.

Ο νεαρός φόργουορντ/σέντερ αγωνίστηκε 23:33 και μέτρησε 23 πόντους με 9/10 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 1 ασίστ, 2 τάπες και 4 λάθη.

Ο Τουμαζάτος πρόσθεσε άλλους 11 πόντους με 3/3 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ ήταν πολύ άστοχος ο Νεοκλης Αβδάλας ο οποίος είχε 8 πόντους με 1/13 εντός παιδιάς (1/7 δίποντα, 0/6 τρίποντα), 6/6 βολές και 8 ασίστ.

Το Σάββατο (21/1, 12:00) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την U18 ομάδα της Μπάγερν Μονάχου.

Μέσα σε όλα, έχει «καεί» και το… χαρτί του Βόβορα!

Οι αλλεπάλληλες απολύσεις του παρελθόντος έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στον Παναθηναϊκό που – κυριολεκτικά – δυσκολεύεται να βρει μέχρι και… υπηρεσιακό προπονητή!

Αν ο Παναθηναϊκός επέλεγε σήμερα να διώξει τον Ράντονιτς, ποιος θα καθόταν στον πάγκο στην αναμέτρηση με το Λαύριο;

Ο Βόβορας «κάηκε» στους περσινούς τελικούς, δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν θα στηριχθεί από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Ο Έλληνας προπονητής κλήθηκε πέρσι να αντικαταστήσει τον Δημήτρη Πρίφτη και πήγε κατευθείαν στο στόμα του λύκου, στους τελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ράντονιτς, ο Μπόσκοβιτς φέρεται να ζει στο δικό του κόσμο και να μην ασχολείται – όπως είπε – με το θέμα της απόλυσης. Θεωρεί πως θα κάθεται να πληρώνεται δίχως αποτελέσματα για κάνα χρόνο ακόμα.

Ο Θανάσης Γιαπλές πάει… πακέτο με τον Βόβορα και εννοείται πως δεν θα μπορούσε να καλύψει το κενό του Ράντονιτς ούτε… προσωρινά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News