Εκτόξευσε «βόμβες» ο Μπόλονι κατά Κλάντενμπεργκ: «Θα φέρει διαιτητές και από τη Μογγολία!»

Εκτόξευσε «βόμβες» ο Μπόλονι κατά Κλάντενμπεργκ: «Θα φέρει διαιτητές και από τη Μογγολία!»

Ο Λάσλο Μπόλονι ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός έχασε τέσσερις βαθμούς λόγω της διαιτησίας. Ξέσπασε ο Ρουμάνος!

«Κάναμε έναν αγώνα σαφέστατα πολύ καλύτερο σε σχέση με την ΑΕΚ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν έρχεσαι σε μια έδρα του αντιπάλου, όπως ο ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ, κοιτάμε να κάνουμε τα πράγματα όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Αναγνωρίζω την προσπάθεια των παικτών μου.»

«Έχουμε σημαντικό αγώνα με τον Αστέρα. Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω κάτι. Υπάρχουν δύο πράγματα που με ενοχλούν. Δεν ξέρω, αν είναι η λίγκα, ή η ομοσπονδία. Φέρνουν ξένους διαιτητές και από τότε που βρέθηκα εδώ, δεν μίλησα ποτέ για τη διαιτησία.

«Το πέναλτι που μας είχαν δώσει κατά της ΑΕΚ, δεν ήταν πέναλτι. Η αποβολή κατά του Μαουρίσιο δεν ήταν αποβολή στο ματς με τον Άρη. Η πρώτη κάρτα ήταν για ανύπαρκτο πέναλτι. Ήταν μια άδικη αποβολή. Υπάρχει κανονισμός, υπάρχει VAR, πρέπει να μας σέβονται.»

«Αυτοί που έρχονται είναι καλύτεροι από τους Έλληνες διαιτητές. Είχαμε καλές διαιτησίες από Έλληνες διαιτητές. Είδα επίσης, Έλληνες να σφυρίζουν στα πλέι οφ. Με ενοχλεί αυτή η κατάσταση. Έρχονται διαιτητές από κατώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου!»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News