Εκτός προπόνησης Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς

Εκτός προπόνησης Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς

Δεν προπονήθηκαν οι Γκιστ, Φελντέιν και Χέινς, που… νυχτοπερπάτησαν στη Θεσσαλονίκη, πριν και μετά το τρίτο ματς με τον Άρη. Αναμένεται η ποινή τους, «παίζεται» η συμμετοχή τους αύριο.

Ο Παναθηναϊκός πλέον μετράει αντίστροφα για τον τέταρτο αγώνα των ημιτελικών με τον Άρη, με τους «πράσινους» να έχουν έναν και μόνο στόχο.

[ads2]

Το «διπλό» μέσα στο «Αλεξάνδρειο» που θα φέρει την ομάδα τους «τριφυλλιού» στο 3-1 και αυτομάτως στους τελικούς του πρωταθλήματος. Όμως, για μία ακόμα φορά ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα. Ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να αφήσει εκτός προπόνησης τους Τζειμς Γκιστ, Τζειμς Φελντείν και Μαρκέζ Χέινς, μετά από τα… νυχτοπερπατήματά τους, με την ομάδα να αποφασίζει για την όποια τιμωρία τους. Άλλωστε, αυτό που μετράει τώρα για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη-πρόκριση και στη συνέχεια τα… υπόλοιπα.

Πάντως, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αγωνιστούν την Τετάρτη (11/5), κάτι που επίσης θα αποφασιστεί από τον Ελληνα προπονητή, ο οποίος μετά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα θα συνεννοηθεί με τη διοίκηση και θα αποφασίσουν από κοινού τι είδους τιμωρία θα επιβληθεί στους… ξενύχτηδες, οι οποίοι πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που βγήκαν έξω, αφού το είχαν επαναλάβει την παραμονή του αγώνα και όχι μόνο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News