«Εκτιμούν τον Μπεργκ στη Μαρσέιγ, αλλά δεν έχουν λεφτά»

«Εκτιμούν τον Μπεργκ στη Μαρσέιγ, αλλά δεν έχουν λεφτά»

Ο ρεπόρτερ τη La Provence, Φαμπρίς Λαμπερτί, ο οποίος αποκάλυψε το ενδιαφέρον της Μαρσέιγ για τον Μάρκους Μπεργκ εξηγεί γιατί είναι δύσκολο να προχωρήσει η μεταγράφη!

Ο Μάρκους Μπεργκ παραμένει σταθερά στη μεταγραφική λίστα της Μαρσέιγ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Μίτσελ διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας τον Μαρσέλο Μπιέλσα.

[ads2]

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας, Φαμπρίς Λαμπερτί μιλώντας στην ιστοσελίδα gazzetta.gr ισχυρίστηκε πως οι «Φωκαείς» πράγματι έχουν ξεχωρίσει τον Μπεργκ και εξετάζουν την περίπτωση του, ωστόσο εκτιμά πως οι πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή είναι λίγες:

«Η Μαρσέιγ ψάχνει για έναν έμπειρο στράικερ. Ο Μίτσελ εκτιμά πολύ τον Σουηδό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και τον έχει προτείνει στην διοίκηση. Τον γνωρίζει καλά από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είμαι όμως βέβαιος για το αν η διοίκηση της Μαρσέιγ συμφωνεί μαζί του. Το ζητούμενο για την Μαρσέιγ είναι εάν μπορεί να κάνει μία καλή προσφορά στον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω πως διαθέτει την οικονομική δυνατότητα στην παρούσα φάση για να το πράξει αυτό. Ποτέ δεν ξοδεύει πολλά, ειδικά για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που είναι αρκετά περίπλοκα τα πράγματα. Ο Μπεργκ θα μπορούσε να αποτελέσει εξαιρετική λύση, ωστόσο εξετάζει και άλλους ποδοσφαιριστές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φαμπρίς Λαμπερτί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News