Βαριά καμπάνα για Λέτο

ΕΚΤΑΚΤΟ - Βαριά καμπάνα για Λέτο

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League επέβαλλε ποινή δύο αγωνιστικών στον Σεμπάστιαν Λέτο.

Με αυτήν την ποινή αποφάσισε να τιμωρήσει τον Αργεντίνο, η αρμόδια Αρχή, για την ενέργειά του να φτύσει τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σαν αποτέλεσμα, ο Σεμπάστιαν Λέτο δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Για ακόμα μια φορά, αξίζει να σημειωθεί ότι οι προκλήσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ παρέμειναν ατιμώρητες!

Αναλυτικά η απόφαση:

«LETO SEBASTIAN (ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ): “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 10996/10-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00”. Δέχεται ότι ο ως άνω εγκαλούμενος τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν, με την από 10-04-2017 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3 παρ. 2, 10 παρ. 1 περ. β΄, 6 περ. στ΄, 34 παρ. 2 περ. α΄ στοιχ. ii, 35 παρ. 1 εδ. τελ. του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών ημερών, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού εκατόν είκοσι ευρώ».

Διπλασιάζουμε το ποντάρισμά μας με τον Εξάστερο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News