ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέλος ο Διούδης από τον Παναθηναϊκό, ο όρος του deal

Ο Διούδης επιμένει... Παναθηναϊκά - Η κίνηση όλο νόημα (pic)

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Σωκράτης Διούδης, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε.

Μετά από 5,5 χρόνια αποχωρεί από το τριφύλλι ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, που μετά το καλοκαίρι ήταν ουσιαστικά εκτός ομάδας θα συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική Ζαγκλέμπιε.

Το συμβόλαιο του με τους πράσινους θα ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι και αποτελούσε επιθυμία και των δύο πλευρών να ολοκληρωθεί η συνεργασία και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

Έτσι ο Σωκράτης Διούδης θα ταξιδέψει αύριο για την Πολωνία, προκειμένου να περάσει από ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τριφύλλι κράτησε και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Κάπως έτσι λοιπόν κλείνει ο κύκλος του στο τριφύλλι, κάτι που ήταν φυσικά αναμενόμενο να γίνει.

Δείτε παρακάτω:

 

Γιοβάνοβιτς: Το μεγαλύτερο όπλο και ας μην… πουλάει!

Επειδή λέγονται πολλά από διάφορους καλοθελητές προσπαθώντας να βγει στη σέντρα ο προπονητής για την καθυστέρηση στις μεταγραφές να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι το μεγαλύτερο φετινό σου όπλο.

Οι Κυπελλούχοι, όταν οι ανταγωνιστές έκαναν καινούργια αρχή, ήταν σε θέση να δουλέψουν πράγματα στοχεύοντας στη βελτίωση της ομαδικής λειτουργίας που κατά γενική ομολογία ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.

Στην Ολλανδία πέρσι ο Σέρβος τεχνικός έπρεπε να ”χτίσει” από την αρχή, αλλά η δουλειά των προηγούμενων 12 μηνών σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να ανεβάσει επίπεδο αυτές τις λειτουργίες, κάτι που φαίνεται από την πορεία στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να μην εντυπωσιάζεις αλλά είσαι η πιο σταθερή ομάδα από το ξεκίνημα της περιόδου, εκείνη που δύσκολα ο αντίπαλος θα λυγίσει.

Βασικός κορμός καλός υπάρχει, όλοι γνωρίζουν τα χούγια του κόουτς κι αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας κι μην πουλάει τόσο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News