«Συμφώνησε με Κουζμινσκας ο Παναθηναϊκός»

«Συμφώνησε με Κουζμινσκας ο Παναθηναϊκός»

Σύμφωνα με τους Λιθουανούς ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε συφωνία με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Το Τριφύλλι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Τα κομμάτια του παζλ που μένουν να συμπληρωθούν είναι η απόκτηση ενός παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στο 3 και στο 4 και έναν Έλληνα ο οποίος θα δυναμώσει το ελληνικό στοιχείο.

Όσον αφορά τον ξένο παίκτη, τα ΜΜΕ της Λιθουανίας ισχυρίζονται πως οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να κλείσουν ακόμα μια μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ φέρεται να έχει δώσει χέρια με τον Παναθηναϊκό και να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, σύμφωνα με την λιθουανική ιστοδελίδα «tv3.lt».

Ο Λιθουανός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ζενίτ. Eφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Λιθουανών και ο Κουζμίνσκας ντυθεί στα «πράσινα» δεν θα είναι η πρώτη του εν ελλάδι εμπειρία, καθώς το 2019 είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο 32χρονος άσος έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Μάλαγα, Νιου Γιορκ Νικς, Αρμάνι Μιλάνο και Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Δείτε στιγμιότυπα του παίκτη:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News