Επιστολή Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα για το ντέρμπι

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η «πράσινη» διοίκηση λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου ο αγώνας της Παρασκευής με τον Ολυμπιακό να διεξαχθεί ομαλά παρά τις κόκκινες προκλήσεις.

Έτσι, το τριφύλλι απέστειλε επιστολή στην Euroleague ενημερώνοντάς την για όλες τις ενέργειες που έχει κάνει προκειμένου να εξασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Μέσω αυτής γνωστοποίησε επίσημα -μεταξύ άλλων- στη Διοργανώτρια Αρχή πως: θα τοποθετήσει δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, μεγάλη δύναμη σεκιούριτι, φυσούνες στις εισόδους αθλητών και διαιτητών κ.α. ενώ την ενημέρωσε αναλυτικά για τις επαφές που έχει με τους αρμόδιους φορείς ώστε όλα να πάνε καλά.

Οι υπόλοιπες ενέργειες…

Τις προηγούμενες ημέρες η ΚΑΕ απέστειλε σχετικές επιστολές τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Επίσης, στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας υπήρξε απόλυτη ταύτιση με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού.

Τέλος, οι πράσινοι συναντήθηκαν με εκπροσώπους των οργανωμένων συνιστώντας τους να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις της άλλης πλευράς και να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News