Δεκτή η ένσταση του Παναθηναϊκού

ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο ΣΕΦ: Το καλάθι ισοφάρισης της Ριντ που δεν μέτρησε (vid)

Δικαιώθηκε ο Παναθηναϊκός, καθώς έγινε δεκτή η ένταση που κατέθεσε για την τελευταία φάση του α’ τελικού στο ΣΕΦ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το Μονομελής Πρωτοβάθμιο Όργανο της ΚΕΔ έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού για την τελευταία επίθεση του πρώτου τελικού με τον Ολυμπιακό.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της ΕΟΚ, έκανε δεκτή την ένσταση του Παναθηναϊκού, για το γεγονός ότι οι διαιτητές είδαν… Instant Replay, απο YouTube σε ματς χωρίς κάλυψη, το οποίο δεν ήταν εγκεκριμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα 48 ωρών, προκειμένου εάν το επιθυμεί, να καταθέσει ένσταση, κατά της απόφασης.

Αυτό που μένει είναι να ξεκαθαριστεί αν ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος των γυναικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα παιχτεί από την αρχή ή, με δεδομένο ότι με το καλάθι της Ριντ το σκορ έγινε 72-72, θα παιχτεί μονάχα το πεντάλεπτο της παράτασης.

Την ίδια ώρα, ο δεύτερος τελικός, που είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 14:30 στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, είναι στον αέρα. Η ΕΟΚ δεν έχει αναβάλει το παιχνίδι, ωστόσο από την ΚΕΔ δεν έχουν οριστεί διαιτητές ή κομισάριος. Είναι πολύ πιθανό αν δεν κριθεί οριστικά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να μην διεξαχθεί ο δεύτερος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News