Ανακοίνωση κόλαφος της ΠΑΕ για τη διαιτησία στη Ριζουπολη

ΚΛΟΠΗ στη Ριζούπολη - Γκολ που δεν μέτρησε! (pic)

Ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για την διαιτησία του Εμμανουήλ Σκουλά, ο οποίος δεν μέτρησε κανονικό γκολ των πρασίνων με την χρήση VAR…

Οι πράσινοι έκαναν επίθεση στην ΚΕΔ για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι ενώ ζήτησαν να υπάρξει δημοσιοποίηση των όσων συζήτησαν ο διαιτητής VAR με τον ρέφερι Κομίνη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Στο σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την Ξάνθη υπήρξε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος, όπως αυτό προκύπτει ξεκάθαρα από την τηλεοπτική λήψη, καθώς με υπόδειξη VAR ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ υπέρ του Παναθηναϊκού και μέτρησε γκολ του αντιπάλου μας που ήταν –και είχε υποδειχθεί από το βοηθό διαιτητή- offside. Είναι αδιανόητο και φαινόμενο που ανθεί μόνον στην Ελλάδα, από όσες χώρες χρησιμοποιούν VAR, να λαμβάνονται τέτοιες αποφάσεις από τους χειριστές του VAR. Η ΚΕΔ καλείται να απαντήσει, εάν οι διαιτητές έχουν μερική γνώση χρήσης του VAR ή εάν απλώς είναι ανίκανοι να δουν αυτό που παρακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι θεατές και τηλεθεατές. Επιπλέον, ζητάμε να δοθούν στη δημοσιότητα οι διάλογοι του διαιτητή της σημερινής αναμέτρησης κ. Κομίνη με τον χειριστή VAR, κ. Σκουλά, ώστε να μάθει όλη η Ελλάδα τι ειπώθηκε που απέτρεψε τον διαιτητή να δει ο ίδιος τις επίμαχες φάσεις και με ποιο κριτήριο λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός από πέρυσι επέλεξε να βαδίσει το μοναχικό δρόμο του μη σχολιασμού της διαιτησίας μέσω δηλώσεων ή ανακοινώσεων. Είναι εμφανές από την πρώτη αγωνιστική του εφετινού πρωταθλήματος και τις διαιτητικές αποφάσεις στους αγώνες μας (φτάσαμε στο σημείο στον αγώνα με τον Πανιώνιο με υπέρ μας ποσοστά κατοχής μπάλας να μας καταλογίζεται διπλάσιος αριθμός φάουλ σε σύγκριση με τον αντίπαλο), ότι αυτή η στάση μας όχι απλά δεν εκτιμάται, αλλά εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Ας γνωρίζουν, λοιπόν, οι ιθύνοντες της ελληνικής διαιτησίας ότι ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει πλέον να παρακολουθήσει παθητικά τις πρακτικές που ακολουθούνται στις αναμετρήσεις του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News