«Έκρηξη» Βασιλαρά: «Δεν καίμε φούρνους, δεν αγοράζουμε ενώσεις!»

VIRAL - Δεν υπάρχει αυτό που έγινε στην εκπομπή του Βασιλαρά

Ξεκάθαρος ήταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς, ο οποίος τόνισε πως «δεν καίμε φούρνους και δεν αγοράζουμε ενώσεις».

Τη θέση της πράσινης ΠΑΕ για τις διαιτησίες των τελευταίων αγωνιστικών μετέφερε ο Νικόλας Βασιλαράς στην κάμερα της NOVA.

Ο Γκεστράνιους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι πράσινοι είναι έξαλλοι από τη διαιτησία, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μπόλονι.

Σχετικά με τον Φιλανδό διαιτητή, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Τριφυλλιού είπε χαρακτηριστικά: «Τι να την κάνουμε τη συγγνώμη!».

«Για μια ακόμη φορά ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που άξιζε. Μας στέρησαν την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που έπρεπε. Όλως τυχαίως ο συγκεκριμένος διαιτητής ήταν και πέρυσι στο  Καραϊσκάκης, που δεν έδωσαν δύο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός με αυτή την απόφαση μπορεί να χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Ο διαιτητής ήρθε και μας ζήτησε συγνώμη αλλά τι να την κάνουμε. Μόνο ο Θεός συγχωρεί. Ο Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να μην καίει αμάξια και φούρνους και να μην αγοράζει Ενώσεις. Αν αυτό είναι το ευχαριστώ τι να πω. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News