Έκρηξη σε σύνδεσμο του ΠΑΟ: «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα-Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας»

Έκρηξη σε σύνδεσμο του ΠΑΟ: «Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα-Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας»

Μια πανίσχυρη έκρηξη που έγινε αισθητή σε μεγάλο μέρος του Αμαρουσίου έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) στο Μαρούσι.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε χώρο που στεγάζεται σύνδεσμος οπαδών του Παναθηναϊκού, όμως απ’ ό,τι φαίνεται η ποσότητα της δυναμίτιδας που χρησιμοποιήθηκε ήταν τόσο μεγάλη, που προκλήθηκαν ζημιές σε 8 παρακείμενα καταστήματα, 7 σπίτια καθώς και 2 αυτοκίνητα. Ρολά, πόρτες, τζάμια εξαϋλώθηκαν από την εκκωφαντική έκρηξη, ενώ ένα άτομο διακομίσθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.




Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, άγνωστος που επέβαινε σε μηχανή, σταμάτησε μπροστά από τα γραφεία του συνδέσμου, στην οδό Αναβρύτων και τοποθέτησε στο σημείο εκρηκτική ύλη. Από την έκρηξη, που σημειώθηκε στις 03:45, προκλήθηκαν ζημιές σε οκτώ καταστήματα, επτά σπίτια και δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα.

«Πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας»

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής που πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους μέσα στη νύχτα ακούγοντας έναν πολύ δυνατό θόρυβο αλλά και οι καταστηματάρχες που καταγράφουν τις ζημιές στα μαγαζιά τους.




« Στις 4 παρά 25 πεταχτήκαμε από τα κρεβάτια μας με έναν τρομακτικό θόρυβο, έπεφταν τζάμια ακούγαμε κόρνες» λέει κάτοικος της περιοχής στην ιστοσελίδα Newsbeast.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, μέσα στα τελευταία χρόνια έχει συμβεί ή τρεις ή τέσσερις φορές» συμπληρώνει.

«Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση θα κάνουμε καταγγελία, θέλουμε να φύγει ο σύνδεσμος από εδώ ώστε να μην έχουμε ξανά παρόμοιο περιστατικό» υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

«Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα»

Τονίζοντας πως δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο καταστηματάρχης ο οποίος διατηρεί επιχείρηση επί της οδού Σπύρου Λούη επισημαίνει πως η έκρηξη ήταν πολύ μεγάλη.




«Δεν ήμουν εδώ τη στιγμή της έκρηξης, ήρθα δέκα λεπτά αργότερα. Πρέπει να ήταν δυναμίτες, υπάρχει κρατήρας κάτω από μία λεμονιά» αναφέρει στο Newsbeast.

«Από την αρχή της οδού Αναβρύτων και μέχρι τη Σπύρου Λούη και στα 100 μέτρα δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο μόνο τα ντουβάρια και αυτά ράγισαν. Το μόνο καλό ήταν ότι δεν θρηνήσαμε θύματα και ήταν μόνο οικονομική η καταστροφή» συμπληρώνει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News