Έκπληξη με βασικό τον Βιγιαφάνες

Έκπληξη με βασικό τον Βιγιαφάνες

Ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει μείνει ευχαριστημένος με τα όσα έχει δει από τον Λούκας Βιγιαφάνες μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη.

O Ιταλός τεχνικός βλέπει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μέσα από τις προπονήσεις και σκέφτεται να του δώσει θέση στο βασικό σχήμα, μετά και τον τραυματισμό του Ολιβιέ Μπουμάλ.

[ads2]

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ημέρες, όταν και ο προπονητής των “πράσινων” θα καταστρώσει τα τελικά του πλάνα για το ματς της 21ης αγωνιστικής.

Πάντως, στην αναμέτρηση του Σαββάτου δεν αναμένεται να δώσει το “παρών” ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον δικέφαλο και το ιατρικό επιτελείο του “τριφυλλιού” εμφανίζεται ανήσυχο, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Ο ποδοσφαιριστής των “πράσινων” αναμένεται να προφυλαχθεί προκειμένου να είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Παράλληλα, ο Στραματσιόνι δε μπορεί να υπολογίζει για το ματς του Σαββάτου στους Τελάντερ, Σάντσεθ και Κουτρουμπή, κάτι που τον αναγκάζει να τοποθετήσει ως παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη στο κέντρο της άμυνας, τον Μάικλ Εσιέν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News