Εκπληξη με Χεζόνια!

Χεζόνια για το μέλλον του: «Τότε θα αποφασίσω...» (vid)

Ανατροπή… έκπληξη! Την επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στην Εθνική Κροατίας προαναγγέλλει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Sportske.jutarnji».

Ο 26χρονος φόργουορντ του Παναθηναϊκού, είχε μείνει για καιρό εκτός κλήσεων λόγω κάποιων θεμάτων συμπεριφοράς που του καταλογίζει η ομοσπονδία της Κροατίας, όμως το εν λόγω ΜΜΕ, αναφέρει ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βέλικο Μρσιτς, αναμένεται να τον συμπεριλάβει στις αυριανές ανακοινώσεις για το Προολυμπιακό τουρνουά, που θα γίνει στο Σπλιτ.

Ο Χεζόνια, δεν έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής ομάδας από το 2016, και τον προημιτελικό των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο με αντίπαλο την Σερβία.

Το δημοσίευμα, αναφέρει πως τις τελευταίες ημέρες, ο παίκτης των «πράσινων» ήταν σε επικοινωνία με τον προπονητή, για να μάθει το πλάνο του και αν υπολογίζεται στην προσπάθεια πρόκρισης στους Αγώνες του Τόκιο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News