Έκπληξη Κάτας με Φόστερ!

Έκπληξη Κάτας με Φόστερ!

Ο Όντεντ Κάτας έριξε – από το πουθενά – στο παρκέ της Λάρισας τον Μάρκους Φόστερ για περίπου 1,5 περίοδο…

Ο Όντεντ Κάτας έριξε – από το πουθενά – στο παρκέ της Λάρισας τον Μάρκους Φόστερ για περίπου 1,5 περίοδο…

Άπαντες, θεωρούν πιθανή έως και… σίγουρη, την απόκτηση ενός combo guard, ωστόσο, ο Φόστερ, ακόμη, παίζει τα… ρέστα του στον Παναθηναϊκό.

Δεν τραβάει… κουπί, αλλά στο κυριακάτικο παιχνίδι στη Θεσσαλία έπαιξε σχεδόν στο μισό παιχνίδι (15:46). Είναι εμφανές πως ο Κάτας ήθελε να ξεκουράσει παίκτες και έκανε ροτέισον ενόψει των δύσκολων αγώνων με Ρεάλ Μαδρίτης (εκτός) και Βαλένθια (εντός).

Αλλά, με τη σειρά του, ο Αμερικανός πρώην παίκτης της Χάποελ Χολόν, πήρε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του. Πάντως, δεν τα πήγε καλά ο Φόστερ, ούτε στο ματς του Πρωταθλήματος (8 πόντους, 1 ασίστ).

Και αυτό, σε συνάρτηση με το «DNP» της περασμένης Πέμπτης με την Χίμκι (ματς που είχε κριθεί στο ημίχρονο), τον φέρνει πιο κοντά προς την έξοδο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News