Έκπληξη! Δανεικός στον Παναθηναϊκό ο Περέα

Με Περέα θα... καρφώσει τον Περαία!

Ως δανεικός αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ο Χουάν Χοσέ Περέα, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, Ο Περέα δεν αποκτήθηκε από το τριφύλλι ως ελεύθερος από την Πόρτο, αλλά με καθεστώς διετούς δανεισμού, με οψιόν αγοράς. Όχι όμως από τους δράκους, αλλά από την πρώτη ομάδα του στην Κολομβία (Εσκοφουτουπέρ).

Συγκεκριμένα, με το που έμεινε ελεύθερος ο Κολομβιανός, επέστρεψε στην Εσκοφουτουπέρ και στη συνέχεια παραχωρήθηκε στον Παναθηναϊκό με διετή δανεισμό και οψιόν αγοράς, η οποία θα πρέπει να ενεργοποιηθεί έως την 31η Μαΐου. Εάν ο Παναθηναϊκός επιλέξει για να σπάσει νωρίτερα τον δανεισμό, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως αποζημίωση.

Ο Παναθηναϊκός πήρε ένα χαμηλό ρίσκο και πλέον ο Περέα είναι εκείνος που θα πρέπει να πείσει πως αξίζει να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από την Εσκοφουτουπέ.

Εξάλλου, με την παραπάνω ντρίμπλα, ο Παναθηναϊκός γλίτωσε τα τροφεία του παίκτη για μια διετία.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News