Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον Ομπράντοβιτς! (video)

Το εκπληκτικό ντοκιμαντέρ για τον Ομπράντοβιτς! (video)

Οι Διαμαντίδης, Τζόρτζεβιτς, Μπογκντάνοβιτς, Βέσελι, Γκεραρντίνι, Αρλάουκας, Ντατόμε, Ίβκοβιτς και Βιγιακάμπα κλήθηκαν να περιγράψουν με μια λέξη τον Ζέλικο Ομπράνοβιτς στη νέα υπερπαραγωγή της Euroleague!

Η Euroleague TV συνεχίζει να δημιουργεί… αριστουργήματα! Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι το επόμενο πρόσωπο που παρουσιάζεται πλήρως από παίκτες και προπονητές που έχουν συνεργαστεί με τον πολυνίκη κόουτς στην ιστορία της διοργάνωσης.

[ads2]

Στο περιθώριο, λοιπόν, του εκπληκτικού ντοκιμαντέρ με τίτλο “Zeljko Obradovic – More than a coach” (σ.σ. Ζέλικο Ομπράντοβιτς – Κάτι παραπάνω από ένας προπονητής), προσωπικότητες του ευρωπαϊκού μπάσκετ κλήθηκαν να περιγράψουν τον “Ζοτς” με μια λέξη, να σκιαγραφήσουν τον χαρακτήρα του, να παρουσιάσουν τον άνθρωπο πίσω από τον προπονητή, τον κόουτς πίσω από τις επιτυχίες.

Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: “Κίνητρο”, Γιαν Βέσελι: “Νεύρα!”, Μαουρίτσιο Γκεραρντίνι: “Δημιουργικότητα”, Δημήτρης Διαμαντίδης: “Πολύ ειλικρινής άνθρωπος”, Σάσα Τζόρτζεβιτς: “Καλός φίλος”, Λουίτζι Ντατόμε: “Ηγέτης”, Ντούσαν Ίβκοβιτς: “Μεγάλη προσωπικότητα”, Τζόρντι Βιγιακάμπα: “Νικητής”.

Ατελείωτες ώρες στην Κωνσταντινούπολη, παίκτες, προπονητές και αντίπαλοι να μιλούν γι αυτόν, εικόνες από την καθημερινότητά του. Απολαύστε το αριστούργημα από την Euroleague, αυτή τη φορά για τον κορυφαίο προπονητή όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

sport24.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News