Εκπληκτική Χαντάβα: «Όταν οι γυναίκες λέμε ''ΟΧΙ'', σημαίνει ''ΟΧΙ''»

Εκπληκτική Χαντάβα: «Όταν οι γυναίκες λέμε ''ΟΧΙ'', σημαίνει ''ΟΧΙ''»

Σε μια συμπληρωματική δήλωση έπειτα από αυτά που ανέφερε για τις γυναίκες μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό προχώρησε η Ευαγγελία Χαντάβα στην ιστοσελίδα του SDNA.

Αναλυτικά:

Σε μία περίεργη στιγμή με όλα όσα διαδραματίζονται στην καθημερινότητα και αφορούν τις γυναίκες, ο κόσμος ήρθε να τις αποθεώσει και να σταθεί δίπλα τους. Είναι η καλύτερη απάντηση σε όσα συμβαίνουν όλο αυτό το χρονικό διάστημα;

«Αρχικά θα ήθελα να πω κάτι που πολύ σωστά είπες. Μπράβο σε όλες που μιλάνε ανοικτά για αυτά που γίνονται στον κόσμο. Είμαστε μαζί τους, είμαστε δυναμικές και το “όχι” σημαίνει “όχι”! Αλλά και για τον κόσμο που έρχεται εδώ να μας στηρίξει πραγματικά δεν έχω λόγια να πω.

 

Είναι η πρώτη φορά που το ζω αυτό, που είμαι σε μία ομάδα που οι οπαδοί την στηρίζουν τόσο πολύ και είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω στον Παναθηναϊκό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News