«Έκοψε» τον θρυλικό Ριμπερί ο Παναθηναϊκός!

«Έκοψε» τον θρυλικό Ριμπερί ο Παναθηναϊκός!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφθασε το όνομα του Φρανκ Ριμπερί, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν παρασύρθηκε από την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα εκείνου.

Ο ατζέντης του 38χρονου πρώην θρύλου της Μπάγερν Μονάχου πρότεινε τον πελάτη του και στους τέσσερις «μεγάλους» της ελληνικής λίγκα (Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό), σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ο Ριμπερί, παρά το 39ο έτος που διανύει, μέχρι πρότινος, αγωνιζόταν στη Φιορεντίνα και δεν τα πήγε και άσχημα. Σημείωσε 2 γκολ και 7 ασίστ σε 29 αναμετρήσεις στην ιταλική λίγκα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ψάχνει για εξτρέμ ή επιτελικό χαφ, ωστόσο, δεν έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γάλλο ποδοσφαιριστή και θα κοιτάξει για αλλού! Την ίδια στάση κράτησε και η ΑΕΚ, με την οποία δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα.

Πάντως, η αξία του «Scarface» εκτιμάται στα 3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News