Εκμεταλλευτείτε τον!

Εκμεταλλευτείτε τον!

Το ότι ο Παναθηναϊκός ήταν συνολικά σε άσχημη ημέρα στην Τρίπολη δεν αναιρεί την καλή ατομική κατάσταση του Καρλίτος που στα φιλικά (πλην ΠΑΟΚ) δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο.

Ο Ισπανός μοιάζει να κράταγε δυνάμεις για τα επίσημα αν και , μη γελιόμαστε, τέτοια εποχή καμιά ομάδα και κανείς ποδοσφαιριστής στον πλανήτη δεν είναι στο απόγειο.

Ο 29χρονος φορ, ήταν στιγμές στο πρώτο ημίχρονο που έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει την αναμέτρηση μόνος του. Αν από τα χαφ και τον Κίκο Μακέντα δεν υπήρχε τόσο απρόσωπη εμφάνιση πιθανότατα σήμερα για τον Ίβηρα θα γράφαμε ύμνους.

Αν συνεχίσει σ’ αυτό το τέμπο και ανέβουν οι υπόλοιποι δεν θα αργήσουν τα αφιερώματα και τα ευμενή σχόλια για τον παικταρά.

Ζητούμενο ν’ αξιοποιηθεί καταλλήλως αυτό το όπλο από τον προπονητή και να μην αναγκάζεται να κάνει πράγματα πάνω από τις δυνάμεις του στο επιθετικό κομμάτι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News