Εκμεταλλευτείτε τον καλύτερα!

Εκμεταλλευτείτε τον καλύτερα!

Με τον ΠΑΟΚ ήταν κινητικός αλλά στιγματίστηκε από τη φάση του πέναλτι που έφερε το προσπέρασμα του Δικεφάλου στο σκορ.

Με την Λαμία έδωσε την ασίστ για την ισοφάριση. Κάπως άρχισε να “τσουλά” καλύτερα ο Λούκας Βιγιαφάνιες ο παίκτης με το ακριβότερο συμβόλαιο που είναι και στα…δικαστήρια αυτή την εποχή με την ΠΑΕ.

Ο Αργεντινός έχει απαξιωθεί τους τελευταίους μήνες, αλλά το τόπι το κατέχει. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, είναι ένας «καθαρός» δημιουργικός χαφ, η πρώτη εντολή που δίνει ο ποδοσφαιρικός του εγκέφαλος, είναι η δημιουργία.

Νιώθει μεγάλη αυτοπεποίθηση με την μπάλα στα πόδια, δεν κρύβεται, έχει καλές επιδόσεις στο κράτημα της μπάλας και τις μεταβιβάσεις όταν πιέζεται στο μεσαίο τρίτο του γηπέδου, συνεισφέροντας στην καλή κυκλοφορία.

Πάντα η πρώτη του επιλογή είναι να πάει η μπάλα μπροστά και διαθέτει αντίληψη των διαθέσιμων επιλογών στα 2/3 του αγωνιστικού χώρου.

Προτιμά να παίζει κάθετα ή διαγώνια, αποφεύγει τις παράλληλες, ανούσιες πάσες. Αυτό του το πλεονέκτημα καλείται να εκμεταλλευτεί η ομάδα. Για όσο καιρό τουλάχιστον παραμένει μέλος της…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News