Έκλεισε σπουδαίο φιλικό

Έκλεισε σπουδαίο φιλικό

Σπουδαία φιλική αναμέτρηση θα δώσει η Ελλάδα λίγο πριν την έναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Εθνική ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την Ολλανδία στο Άμστερνταμ, την 1η Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

[ads2]

Αυτό θα είναι το τρίτο κατά σειρά φιλικό «τεστ», καθώς όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κοντράρει την Αυστραλία δύο φορές μάλιστα, τη μία στο Σίδνεϊ (04/06) και την άλλη στη Μελβούρνη (07/06).

Να θυμίζουμε ότι η «γαλανόλευκη» έχει ρεπό την πρώτη αγωνιστική και γι’ αυτό το λόγο θα διεξαχθεί και τέταρτο φιλικό με αντίπαλο τη διοργανώτρια Ρωσία στη Μόσχα, στις 6 Σεπτεμβρίου. Οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν στις 7 Οκτωβρίου κόντρα στην Κύπρο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική της προκριματικής φάσης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News