"Έκλεισε" το ρόστερ του Εξάστερου;

"Έκλεισε" το ρόστερ του Εξάστερου;

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει το σχεδιασμό του για τη νέα χρονιά! Θα είναι οι Ντένμον και Περπέρογλου τα τελευταία μεταγραφικά χτυπήματα του τριφυλλιού;

Ο Εξάστερος ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκους Ντένμον, ενώ οι πράσινοι “έκλεισαν” και τον Στράτο Περπέρογλου.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το “πράσινο” ρόστερ διαμορφώνεται ως εξής:

1: Καλάθης – Λεκαβίτσιους (Μποχωρίδης;)
2: Ντένμον – Παππάς (Φελντέιν;)
3: Ρίβερς – Περπέρογλου – Αντεντοκούνμπο (Χαραλαμπόπουλος;)
4: Σίνγκλεντον – Γκιστ – Γκέμπριελ
5: Βουγιούκας – Όγκαστ

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, οι Μποχωρίδης και Χαραλαμπόπουλος θα δοθούν δανεικοί, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να “ψηθούν”, ενώ ο Φελντέιν θα αποχωρήσει.

Το ρεπορτάζ, των τελευταίων ωρών δείχνει να επιβεβαιώνεται! Δεν δόθηκαν… όλα τα χρήματα για τη θέση “2”, αλλά μοιράστηκαν για 2 παίκτες.

Όπως όλα δείχνουν το παζλ ολοκληρώθηκε, εκτός κι αν προκύψει κάποια αποχώρηση-έκπληξη (βλ. Σίνγκλετον), καθώς στην περίπτωση αυτή θα αποκτηθεί ψηλός.

Τέλος, είναι δεδομένο, πως οι πράσινοι θα ασχοληθούν με την περίπτωση Μήτογλου, εφόσον εκείνος αποφασίσει να παίξει στην Ελλάδα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει προσθήκη στα γκαρντ, αν… αξίζει κάποια περίπτωση!

Κορυφώνεται η δράση στο Europa League! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News