Έκλεισε και έρχεται ο Εβαντζελίστα

Έκλεισε και έρχεται ο Εβαντζελίστα

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Ουντινέζε και ο Λούκας Εβαντζελίστα ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδας.

Οι «πράσινοι» τα βρήκαν σε όλα με την Ιταλική ομάδα για τον δανεισμό του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού και ο παίκτης αναμένεται στη χώρα μας, όπως είχε από το πρωί το newspao.gr.

[ads2]

Ο 21χρονος διεθνής με την U20 της χώρας του μέσος της Ουντινέζε αναμένεται στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης ή το αργότερο την Τετάρτη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το “τριφύλλι”.

Ο Εβαντζελίστα κατά την παρουσία του στην Αθήνα θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News