«Εκκίνηση» μαζί με τους κορυφαίους του κόσμου ο Καρλίτος - Ποια τα στατιστικά

«Εκκίνηση» μαζί με τους κορυφαίους του κόσμου ο Καρλίτος - Ποια τα στατιστικά

Ο Καρλίτος έχει σπάσει όλα τα κοντέρ στο ελληνικό πρωτάθλημα με 7 γκολ σε 6 παιχνίδια και θα μπορούσε να βρισκόταν και στην πρώτη θέση σε σύγκριση με τους top scorers των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων του κόσμου.

Αν ο Ισπανός επιθετικός του Τριφυλλιού είχε αναλάβει τα δύο πέναλτι με Βόλο και Ιωνικό, είναι πολύ πιθανό να είχε σημειώσει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια. Αν, επίσης, είχε εξαντλήσει το διαθέσιμο χρόνο συμμετοχής και δεν είχε αντικατασταθεί στα εντός έδρας ματς, τότε, είναι πολύ πιθανό να είχε φθάσει και σε διψήφιο (σ.σ θυμίζουμε πως στο εκτός με Άρη δεν ξεκίνησε καν βασικός).

Αν δει κανείς τι γίνεται στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, τα περισσότερα τέρματα (9) τα έχουν πετύχει τρεις ποδοσφαιριστές. Στην Ισπανία ο Μπενζεμά και στη Γερμανία με τις πιο ανοιχτές άμυνες οι Χάαλαντ και Λεβαντόφσκι.

Ο Ιμόμπιλε έχει τα ίδια γκολ με τον Καρλίτος τη φετινή σεζόν, αλλά έχει παίξει ένα παιχνίδι παραπάνω (7). Στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Λαμπόρδε έχει σημειώσει επίσης, επτά γκολ αλλά σε δέκα παιχνίδια. Ακόμα και στην Αγγλία, ο Σαλάχ έχει και εκείνος τον ίδιο αριθμό τερμάτων, αλλά σε οκτώ ματς!

Καταλαβαίνει κανείς και τον λόγο που ο Καρλίτος έχει αποθεωθεί από μέσα της Πολωνίας και της Ισπανίας. Και γενικότερα, γιατί ο διεθνής Τύπος ασχολείται με την περίπτωσή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News