Εκκένωση στη Λεωφόρο

Εκκένωση στη Λεωφόρο

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την σειρά της Α1 Γυναικών διεκόπη προσωρινά 5.33” πριν από το φινάλε λόγω υβριστικών συνθημάτων. Να αδειάσει το γήπεδο ζήτησαν οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό, αλλά στο 34:27 της αναμέτρησης το ματς διεκόπη. Ο διαιτητής Σπύρος Γκόντας προειδοποίησε για υβριστικό σύνθημα που ακούστηκε, ενώ η γενική γραμματέας των φιλοξενούμενων,Χριστίνα Τσιλιγγίρη ζητούσε από τους ρέφερι την διακοπή του αγώνα λόγω των υβριστικών συνθημάτων.

[ads2]

Οταν τελικά ο Σπύρος Γκόντας διέκοψε την αναμέτρηση, οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν σωρεία αντικειμένων στο παρκέ του «Π. Γιαννακόπουλος».

Οι διαιτητές και ο αστυνομικός διευθυντής στη συνέχεια έδωσαν εντολή να εκκενωθεί το γήπεδο, ώστε το παιχνίδι να συνεχιστεί και λίγο αργότερα έγινε η σχετική ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του «Π. Γιαννακόπουλος».

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News