Εκεί θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία;

Εκεί θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία;

Η σεζόν μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι ιθύνοντες της ομάδας ήδη σχεδιάζουν το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν.

Το «τριφύλλι» θα επιλέξει ως χώρα προετοιμασίας την Αυστρία, παρά τις προτάσεις που υπήρχαν για Ιταλία και Ολλανδία. Πέρσι ο Παναθηναϊκός είχε κάνει την καλοκαιρινή του προετοιμασία στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας.

[ads2]

Σε ότι αφορά το χρονοδιάγραμμα της φετινής προετοιμασίας θα εξαρτηθεί από τη θέση που θα καταλάβει η ομάδα στα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα εάν οι «πράσινοι» κατακτήσουν την πρώτη θέση και πάρουν το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό του Champions League, τότε η πρώτη επίσημη υποχρέωση είναι στις 26 ή 27 Ιουλίου.

Τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια οδηγούν στα προκριματικά του Europa League. Και σε αυτή την περίπτωση ή έναρξη των αγώνων είναι για την ίδια εβδομάδα (28 Ιουλίου), εκτός από το τελευταίο (4η θέση στα ελληνικά πλέι οφ), καθώς η ομάδα που θα καταλάβει αυτή τη θέση θα ξεκινήσει στις 14 Ιουλίου με τρεις προκριματικούς.

Φυσικά σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει πλήρης ανατροπή του προγράμματος, αφού η προετοιμασία θ’ αρχίσει νωρίτερα (το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουνίου), ενώ η ομάδα θα υποχρεωθεί να πάει στο εξωτερικό νωρίτερα.

sportit.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News