Εκεί θα χτυπήσει τον Άγιαξ ο Στραματσόνι

Εκεί θα χτυπήσει τον Άγιαξ ο Στραματσόνι

Οι περισσότερες αδυναμίες του Αγιαξ εντοπίζονται στην αμυντική του γραμμή, τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στα άκρα, όπου η πλειονότητα των παικτών είναι άπειροι και μικροί σε ηλικία, με συνέπεια να παρασύρονται από το παιχνίδι και να κάνουν συχνά λάθος επιλογές.

[ads2]

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πολύ δύσκολα ο Αγιαξ καταφέρνει να κρατάει ανέπαφη την εστία του και ειδικά απέναντι σε επιθετικούς με την ποιότητα και την πείρα του Μάρκους Μπεργκ, του Βίκτορ Ιμπάρμπο αλλά και του Σεμπαστιάν Λέτο σε περίπτωση που περάσει στο ματς ως αλλαγή θεωρείται δεδομένο ότι θα τα βρουν «σκούρα». Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι ο Αγιαξ είχε τεράστια προβλήματα στα προκριματικά από τη Ροστόφ, από την οποία ως γνωστόν αποκλείστηκε, τη μοναδική ομάδα που τον αντιμετώπισε με σχηματισμό 3-5-2, με το ίδιο σύστημα δηλαδή που προβλέπεται να παραταχθεί αύριο και το «τριφύλλι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News