Εκεί «κολλάει» του Ζε στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με την Αντβέρπ για τον Λαμκέλ Ζε με τους Βέλγους να αναφέρονται στα δεδομένα.

Ο παίκτης θέλει να έρθει στο τριφύλλι, οι πράσινοι έχουν αποσπάσει το «ναι», ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία και με την ομάδα του.

Σύμφωνα με τους Βέλγους ο Παναθηναϊκός θέλει δανεισμό ο Παναθηναϊκός, ενώ η Αντβέρπ προτιμά μεταγραφή.

Χαρακτηριστικά αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ακόμα και ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε ενδέχεται να αποχωρήσει από την Αντβέρπ. Ο Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό, όπου θα συναντηθεί με τον Λάζλο Μπόλονι. Οι Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον παίκτη με οψιόν αγοράς για 6 μήνες, με μία οψιόν αγοράς ύψους τριών με τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ. Η Αντβέρπ θα προτιμούσε να δώσει τον ποδοσφαιριστή με μεταγραφή»

Την ίδια ώρα, όπως αποκάλυψε το newspao.gr, ένας παλιός γνώριμος «παίζει» για το τριφύλλι, σε περίπτωση που νααυαγήσει του Ζε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News