Εκεί «κολλάει» η μεταγραφή του Λούντκβιστ - Τι ζητάει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Σε διαπραγματεύσεις με Λούντκβιτς - Ποια τα δεδομένα

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραμόν Λούντκβιστ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τους «πράσινους» να συζητούν μερικές τελευταίες λεπτομέρειες με την Χρόνινγκεν.

Σκληρό πόκερ στη ρήτρα αγοράς παίζεται μεταξύ Παναθηναϊκού και Χρόνινγκεν για την παραχώρηση του Σουηδού μέσου με τη μορφή δανεισμού στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός είναι θετικός να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού σε αρχικό στάδιο και εν συνεχεία, να εκμεταλλευτεί την οψιόν αγοράς. Το επόμενο καλοκαίρι οι συνθήκες στο οικονομικό ενδέχεται να είναι καλύτερες, καθώς παραμένουν τα «αγκάθια» των Αγιούμπ και Μπεκ.

Σε αυτήν την περίπτωση, λοιπόν, το Τριφύλλι ζητάει ρήτρα αγοράς στις 700-800 χιλ. ευρώ, ενώ οι Ολλανδοί επιθυμούν το 1 εκατ. ευρώ. Η συγκεκριμένη διαφορά μπορεί να «γεφυρωθεί» και ο παίκτης να έρθει εν τέλει στην Αθήνα και να γίνει κάτοικος Λεωφόρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News